svoura

 

 Γνωρίστε το χώρο μας! svoura

Ο χώρος χωρίζεται σε 4 βασικές ενότητες, κάθε μια από τις όποιες εξυπηρετεί και διαφορετικές ανάγκες.

Παιδότοπος Εσωτερικού χώρου
Ο επιτηρούμενος εσωτερικός παιδότοπος, βρίσκεται σε ξεχωριστό επίπεδο από το υπόλοιπο κτήριο και συνδέεται μέσω ανελκυστήρα και κλιμακοστασίου με τον χώρο παραμονής των συνοδών-γονέων. Στον χώρο αυτό υπάρχουν βέβαια και καθίσματα , μη καπνιζόντων, για όσους θέλουν να βρίσκονται κοντά στα παιδιά του. Οι δραστηριότητες που τα παιδιά μπορούν να απολαύουν μέσα στον παιχνιδότοπο είναι:

Εσωτερική multisport arena , με γρασίδι
Στο μικρό αυτό εσωτερικό γήπεδο μπορούν τα παιδιά να απασχοληθούν παίζοντας, με ασφάλεια, ποδόσφαιρο, μπάσκετ και αλλά παιχνίδια μπάλας. Το γήπεδο είναι κλειστό με δίχτυα και ελεγχόμενη είσοδο-έξοδο καίι επειδή είναι τοποθετημένο μέσα στο κτήριο, το κάνει ιδανικό χώρο παιχνιδιού για όλους ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Τραμπολίνο

Το Τραμπολίνο είναι ένα από τα αγαπημένα των παιδιών και κατατάσσεται στις δραστηριότητες υψηλής έντασης. Είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί δύναμη και συντονισμό κινήσεων ενώ παράλληλα γυμνάζει τόσο τα πόδια όσο και την καρδιά.

Πολυκατασκευή

Τριώροφος Λαβύρινθος με δραστηριότητες όπως μπαλοπισίνα, γέφυρα του στρατιώτη, μυστικά περάσματα, τούνελ κλπ. Η ενασχόληση των παιδιών στον λαβύρινθο (Πολυκατασκευή), έχει διπλή έννοια. Από την μια διασκεδάζει και γυμνάζει, και από την άλλη εξάπτει την φαντασία. Τα παιδιά παίζοντας εδώ φαντάζονται πως βρίσκονται σε αλλά μέρη, φανταστικά. Αλλά το βλέπουν σαν αεροπλάνο, αλλά σαν καράβι, αλλά σαν πειρατικό κάστρο κλπ.

Φουσκωτό παιχνίδι

Άλλη μια αγαπημένη δραστηριότητα που αγαπούν τα παιδιά.

Junior Park
Απευθύνεται σε παιδιά έως 5 ετών, τα οποία πρέπει να παίζουν ξεχωριστά από τα μεγαλύτερα παιδιά. Αυτό γίνεται όχι μονό γιατί το προστάζει η νομοθεσία, αλλά κυρίως επειδή προστατεύονται από αναίτια χτυπήματα και τραυματισμούς που μπορούν να προκαλέσουν οι μεγαλύτεροι.

Πληθώρα επιτραπέζιων και άλλων παιχνιδιών
Στην σβούρα θα βρείτε πληθώρα παιχνιδιών επιτραπέζιων, πλαστικών, αυτοκινητάκια, κούκλες, τραμπάλες παιχνίδια με κάρτες κλπ.

Παιδική χαρά εξωτερικού χώρου
Στον υπαίθριο χώρο του κτηρίου λειτούργει χώρος με μεγάλη παιδική χαρά όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν και να εκτονώνονται όταν ο καιρός το επιτρέπει. Ξεχωριστά έχει διαμορφωθεί και ειδικός χώρος μονό για μικρά παιδιά που μπορούν να παίζουν ξεχωριστά από τους υπολοίπου, χωρίς κινδύνους. Σε όλους τους χώρους υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα όπου οι συνοδοί μπορούν να καθίσουν απολαμβάνοντας τη εξαιρετική θέα.
Ανάμεσα στα παιχνίδια που θα βρείτε υπάρχουν κούνιες, αυτοκινητάκια, τραμπάλες, κουνιστά ζωάκια, πολυόργανο, τσουλήθρες, ξύλινους πύργους, σωλήνα πυροσβέστη, ανάβαση με σκοινά και πολλά άλλα.

Γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 εξωτερικού χώρου

Η σβούρα καινοτομώντας για άλλη μια φορά απέκτησε, το δικό της ολοκληρωμένο ποδοσφαιρικό γήπεδο 5x5. Το γήπεδο αυτό είναι κατασκευασμένο με βάση τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Χρησιμοποιήθηκε συνθετικό χορτάρι 5ης γενιάς και πλαστικοποιημένη περίφραξη ικανή να αποσοβήσει τυχαίους τραυματισμούς. Τα περιμετρικά τοιχία επενδυθήκαν με αφρώδη υλικά για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ τέλος το δάπεδο στρώθηκε με επεξεργασμένο καουτσούκ για μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών κατά τις πτώσεις των αθλητών. Η εγκατάσταση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και την νύχτα μιας και διαθέτει επαρκή φωτισμό.

Σνακ - Καφέ
Ο χώρος παραμονής των καλεσμένων λειτουργεί σε δυο επίπεδα. Ένα υπάρχει στον παιδότοπο και ένα άλλος είναι στον όροφο πάνω από τον παιδότοπο. Ιδιαιτέρως για τον χώρο που είναι πάνω απά την αίθουσα παιδότοπου είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε οι γονείς να μπορούν με μια ματιά να επιτηρούν τα παιδιά τους και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν την θέα της πόλης μας. Την περίοδο που ο καιρός το επιτρέπει αναπτύσονται τραπεζοκαθίσματα σε περιμετρικούς χώρους εκτός του κτηρίου με θεά είτε στα παιχνίδια είτε στο απέραντο της πόλης μας.

Η κουζίνα μας, τέλος, ειναι σίγουρο θα σας εκπλήξει. Δοκιμάστε την περίφημη φρέσκια πίτσα μας, εξαιρετικά πιάτα με φιλέτα, μπαγκέτες, σαλάτες κλπ. Στο cafe μας μπορείτε να απολάυσετε καταπληκτικά ροφήματα φτιαγμένα με τέχνη και φροντίδα απο ψαγμένους baristas.

 
   
 
   
FAQ
E-mail
 
 
 
svoura svoura svoura svoura svoura svoura svoura svoura svoura svoura svoura svoura svoura
 
     
 
     Αρχική     Προφίλ    Ο Χώρος    Υπηρεσίες    Τοποθεσία    Ασφάλεια    Επικοινωνία   
Copyright (c) 2008 Svoura.gr